muzică de cameră

Aseară, 12 decembrie 2008, am asistat împreună cu prietena mea, la un frumos concert de chitară, care a avut loc în sala Teatrului Municipal „Mr. Gh. Pastia” din Focșani.

Spectacolul a fost unul de o calitate foarte bună , cele 2 tinere chitariste , având multe premii câștigate în decursul ultimilor ani.

Prima fată, Ana-Maria Iordache, a studiat chitara de la vârsta de 6 ani, fiind îndrumată de profesori renumiți din Uruguay, Grecia, Franța , Iugoslavia ș.a. Este elevă în clasa a 9-a , la un liceu din București.

chitara11

chitara2

 

A doua chitaristă, sora celei de mai sus prezentate, Mihaela Iordache, a început studiul chitării de la vârsta de 9 ani, urmând, la fel ca și sora sa, cursuri internaționale la profesori foarte buni. Aceasta este în clasa a 12-a, a aceluiași liceu din București.

 

 

chitara6

La cât mai multe concerte în genul acesta , în Focșani, bineînțeles !

Anunțuri

3 responses to “muzică de cameră

  1. da.intr-adevar! a fost bun pacat ca multi din sala nu au stiut sa aprecieze.mie mi-a placut cel mai mult chiatarista mai mica, probabil si din cauza melodiilor cantate..parca erau mai ritmate.In seara asta piesa de teatru!

  2. Rrrr, cata pasiune, cata dedicatie. Cat foc interior!

  3. Oh look, I got a blue avitar. Si iti comentez postul ca sa iti creasca numarul de comentarii. Pentru ca te plac. Mai chit mai. 😐 Nu-i asa ca aia mai mare arata un pic ca un barbat?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s