o mică istorie

Totul a pornit de la o declanșare spontană a aparatului foto. 🙂 O să încerc să găsesc acea prima poză, dar ceva mai încolo.

Veți observa ca regulile cam lipsesc din primele fotografii , deoarece nu eram deloc documentat de ceea ce fotografia înseamnă.

Timpul trecea și începeam a ține aparatul foto mereu la mine, uneori pozând doar de dragul de a „îngheța” momente. Nu priveam atunci fotografia ca ceva ce poate deveni o „meserie”.

Dar iată ca am ajuns în acel punct în care am o dorință inexplicabilă de a învăța arta fotografică și de a-mi putea transmite cel mai bine sentimentele prin intermediul acesteia. De învățat mult nu este, cred eu, ci îți trebuie multă experiență și nu în ultimul rând devotament.

Primul pas , nu foarte important, dar destul de bun, a fost achiziționarea unui aparat DSLR Nikon D40, căci era cel mai accesibil la preț, și nu aveam curajul să „sar” direct la un aparat digital pro. Oricum, așteptările mele la acest aparat nu au dat greș. Este foarte bun pentru un începător al fotografiei. În parcursul a unui an, doi poate, îmi voi „upgrada” câte puțin aparatul. Nu prea mult, căci voi vrea ca la începutul facultății să îmi achiziționez un aparat nou. . D90 probabil 🙂 , dar cine știe ce va mai fi nou pe piață atunci.

V-am lăsat momentan.

În postul următor îmi voi „publica” fotografiile făcute cu vechiul aparat.

Reclame

One response to “o mică istorie

  1. Prima poza i-am facuto mamei mele.un cadru nu foarte bun dar avea ceva special.Si era facuta cu un NikinD70.Apoi taica-miu a inceput sa ma instruiasca.:-s

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s